fredag 25 mars 2011

Födelsedag!

Hipp hipp hurra för mig idag! :) Idag blir jag 28 år ung och det har hittills varit en riktigt bra dag. Jag är säker på att den kommer att fortsätta på samma sätt. Jag väcktes i morse av älsklingen som sjungandes kom in i sovrummet och gav mig frukost på sängen och 28 pussar. Det är en riktigt mysig tradition med födelsedagsbricka på sängen som jag verkligen uppskattar. Så har det varit under hela min uppväxt. Det var höjden av lycka när familjen kom in med ljus och flagga på brickan, sängen fylldes med paket i olika storlekar och former och jag dessutom fick äta lite godis redan på morgonen! :)

I morse fick jag ett silverpaket och ett guldpaket. (Mest som bonus eftersom jag redan fått spinningskor i present, men det är ju ingen riktig födelsedagsbricka utan paket! ;) ) Det var en liten anteckningsbok och en lite penna som jag önskat mig, som jag kan ha i väskan och skriva upp små idéer och tankar som dyker upp under dagarna.
Jag fick vaniljyoghurt som jag önskat mig. Och de obligatoriska godisbitarna! Idag praliner från ett nyöppnat choklad- och glasscafé som vi garanterat kommer att besöka många gånger till. 

Den ska förhoppningsvis fyllas med mycket intressant. :)

Jag blev även firad med sång i skolan, och jag bjöd på våffelfika. Det var mysigt. Det var ett himla sjå att grädda våfflor till så många. Visserligen var vi bara elva stycken, men det var många nog. Våfflor blir ju lätt så mjuka och sega om de får ligga för länge. För att hålla dem fräscha så lade jag in dem på bakplåtspapper på gallret i ugnen. Varning dock för att låta dem ligga där för länge! Vissa blev mer som knäckebröd... Haha. :)

Åsa, en av mina klasskamrater, överraskade mig med en present som hon gjort. Hon jobbar med, och säljer, luffarslöjd. Jag blev jätteglad och till och med lite rörd. :) Se så fin!


Nu följer brödbak, ett spinningpass och middag med min älskling. Sen i kväll kommer Misan, pappa och Birgitta. Jippi!

Ha en härlig helg! Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Tack för er gästfrihet och härliga dagar i fina lägenheten i Karlstad

    SvaraRadera
  2. Tack själva! Det var riktigt kul att få finbesök från Malmö och visa upp vårt fina Karlstad. :)

    SvaraRadera