torsdag 23 juni 2011

Sommaren

I morgon är det midsommar och idag verkligen ösregnar det ute. Naturen verkar alltid vilja få mig att svettas in i det sista inför dagar då jag absolut vill att det ska vara uppehåll och sol. Det hör på något vis till känns det som. För om det regnar i morgon (vilket det enligt väderprognosen inte ska, *hoppas, hoppas*) så blir det inte riktigt lika kul att plocka blommor, binda kransar och ha picknick. Men det måste göras! Jag kan inte komma ihåg en enda midsommar som jag firat utan midsommarkrans. :) Jag har skrivit det någon gång tidigare, och jag skriver det igen, jag ÄLSKAR traditioner!

Efter midsommar lämnar jag min älskling i fem långa veckor och beger mig söderut för att göra en kort tillfällig comeback på mitt jobb. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå och känns nu när jag har varit ifrån det hela våren. Men jag är taggad! Här ska det granskas remisser i ett rasande tempo! :) Och det ska bli kul att träffa alla härliga kollegor igen, även om det ju så klart är många som har semester just då.

När jag är nere i Malmö så får jag ju även tillfälle att träffa alla kompisar som annars är så långt bort. Det ska bli riktigt kul. Och min fina familj så klart! Ah, det kommer att bli massor med after work, fikor, grillkvällar och promenader längs stranden. Lovely!Min fina syster! Misan-fisan, snart kommer jag! Då kan vi leka. :)

2 kommentarer:

  1. Mina fina härliga döttrar!

    SvaraRadera
  2. Ja det ska vi verkligen göra fina systeryster!:) vi ses snart!!

    SvaraRadera