söndag 3 juli 2011

Möhippa!

Igår hade vi en blöt (i dubbel bemärkelse, eller trippel egentligen; regn, svett och dricka!) möhippa för fina Katta. Vi hade nog sämsta tänkbara väder, men vi hade roligt ändå. Det blev en väldigt lyckad dag. Och kväll. Och natt. :)

Efter att vi väckt Katta kl 8 på morgonen, och hon fått klä sig i den fina turkosa klänningen som Malin ordnat till henne, så blev det frukost på Systrar & bröder.
 Supergod frukostbuffé! 
Mmmmm!
 Vi trotsade det urkassa vädret och cyklade mellan alla olika aktiviteter under dagen. Förutom till middagen på kvällen. Då hade vi fått nog av att vara fuktiga och svettiga och hade precis duschat och gjort oss fina.
Här står vi utanför aktivitet nr 2 och Katta står och klurar på vad hon ska få göra nu. Det var en jobbig dag för hennes kontrollbehov! Haha
 Hon fick sjunga in en låt i en studio. Det var uppskattat (av en singstar-älskare som hon!).
Och alla vi andra fick agera bakgrundskör i refrängerna! Skoj! Slutresultatet blev riktigt bra. :)
 Efter låtinspelningen åt vi lunch på Smak på konsthallen och sen blev det glass på Lilla glassfabriken. Där hade vi även några quiz om Katta som Malin och Marie hade fixat. Det framkom en del små bravader som Katta gjort under uppväxten! :)
Skånsk glass och glädje, javisst!
 När vi satt och åt glass så kikade plötsligt solen fram. Vi gick då ut för att ta en skål ute i solskenet innan vi skulle cykla till nästa aktivitet. Men efter fem minuter så började det ösa ner så vi fick fly in under ett träd och skåla där. Det blev en del svordomar och uppgivet skrattande. Det är så typiskt. När det till slut slutade så gick vi ut från under trädet en stund innan det var dags att fly in under nästa träd!
Men det var ganska mysigt där under trädet ändå.
Men regnvädret satte sina spår.
Nästa aktivitet krävde en extra snygg outfit! :)
 Det blev pole dancing!
 Försök er på detta om ni kan! Det var riktigt klurigt, men det ser så himla lätt ut. Jag har nyvunnen respekt för strippor. Det tog riktigt mycket i armarna och det brände i huden som var mot stången eftersom man gled neråt.
Men skoj var det! Vi fick prova på en liten kort koreografi. Jag tror att sexig var det sista vi kände oss...
 På kvällen blev det middag på Vespa.
Och sen blev det drinkar och dans hemma hos Anna innan vi till slut gav oss ut på stan. 

Herregud, vilken lång dag det blev, men så kul vi hade! Tack för det alla tjejer som var med!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar