torsdag 11 augusti 2011

Det var ju tur

Idag har jag målat med akvarellfärgerna som jag släpat med mig hela sommaren. Det var ju tur! Annars hade det känts jobbigt att jag släpat med dem i knappa 200 mil kors och tvärs över landet. ;)

 Satt en stund på verandan och målade samtidigt som jag lyssnade på två gamla avsnitt av Sommar i P1. Det är perfekt att kunna lyssna på det via mobilen precis när man känner för det (och har täckning!). Idag lyssnade jag på Patrik Sjöberg och Yukiko Duke, och jag har även lyssnat på några andra tidigare under sommaren. Det är ofta riktigt intressanta saker som de pratar om. Vilka olika liv vi lever!

Jag målade några mindre akvareller. Inget stort och avancerat. Bra uppvärmning eftersom det ju var några veckor sedan jag målade sist. Jag längtar hem till min ateljé! Snart är jag där. :) Och vet ni en annan jätterolig grej?! Idag anmälde jag mig till en keramikkurs under hösten. Iiiihh! Så varje måndag kväll ska jag under åtta veckor leka med lera i några timmar. Ska göra en massa fina saker och bli bättre på att dreja förhoppningsvis. :D Jag längtar.

4 kommentarer:

 1. Superfina målningar Malin, underbara färger och jag tycker du har fångat "livet" i frukterna/bären bra! Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Anna. Kul att höra! Kramar tillbaka

  SvaraRadera
 3. Åhhh så underbara målningar! Vill oxå ha ;) Du är grym.

  Puss Anna- som saknar dig här i Malmö

  SvaraRadera
 4. Tack Anna, vad gullig du är. :) Jag saknar dig också! Puss

  SvaraRadera