lördag 12 maj 2012

Bloggtips!

Det går lite upp och ner för mig med hur aktiv jag är här på bloggen. Ibland har jag inte tid att skriva så mycket, ibland har jag helt enkelt ingen inspiration att vara kreativ och ibland har jag inget intressant att dela med mig av. Andra gånger bara bubblar det ur mig upplägg för inlägg att skriva och då kommer det kanske tre stycken samma dag efter en veckas tystnad. Men det är så det är och då får det vara så!

Ibland blir jag lite stressad av hur ofta andra bloggare skriver inlägg, men då får jag påminna mig om att bloggen ju först och främst ska vara något roligt för mig. Och jag har ju inte hundratals (eller till och med tusentals!) läsare varje dag som blir ledsna om jag inte skriver. Det är ganska skönt faktiskt. Även om det så klart är kul när någon hittar hit och faktiskt läser det jag delar med mig av. Det är att inspirera andra och att själv inspireras som jag tycker är det absolut roligaste med att blogga och att läsa andra bloggar. Folk där ute har så himla bra idéer och jag är glad att jag får ta del av dem. Och så gör de så fina saker som man blir glad av att se på.

Jag har några favoritbloggar för tillfället som jag tänkte dela med mig av.
Pastill är en helt underbar pysselblogg! Den är fylld med inspirerande tips och fina bilder. Fröken Pyssel syr, virkar, ritar, gör smycken, målar, bygger, viker, bakar med mera med mera.

Atilio bjuder på små pyssel (precis sånt som jag tycker om!), bakning och matlagning. Det är främst fokus på olika smoothies, bakverk och goda frukosttips. Hon ritar även väldigt fint och tar finfina bilder.

Ännu en pysselblogg hittar ni hos Fiffiga systrar. Det är två systrar om delar med sig av stora och små pyssel, bland annat inredningsdetaljer, kort, gå-bort-presenter och dagens goding. Just denna veckan har de dessutom Bröllopsyra med en massa bröllopsinspiration. Passar mig perfekt! :)

Smäm tecknar och målar så himla fint så att jag blir grön av avund! Precis så vill jag kunna göra. Behöver jag säga mer? Dessutom tar hon fina bilder på sin vardag. Gå in och kika.

Onekligen skiljer sig lite från de andra bloggarna som jag följer. Det finns ganska få bilder och inget pyssel, men den är istället full av roliga berättelser från vardagen. Lisa som är småbarnsmamma och författare bjuder på sig själv och jag kan inte låta bli att le åt berättelser som jag så väl känner igen mig i eller roligheter som hennes son säger och gör.


Så, det var några bloggtips från mig till dig! Har du några bloggtips till mig?

1 kommentar:

  1. men vad glada vi blir för din fina länkning och fina ord!! Vi bugar och bockar och hoppas att vi ska kunna inspirera dig under bröllopsveckan! Snart vankas det bröllopstårta och brudbukett!! Missa inte! Ha en fin helg kära du! kram emelie och elin

    SvaraRadera