lördag 26 maj 2012

Det är tradition helt enkelt!

I kväll är det Eurovision song contest! Självklart har jag förberett med att göra protokoll. Det har jag gjort så länge jag kan minnas. Det har blivit en tradition helt enkelt. :) Årets gjorde jag med olika färgpennor. Blev ganska fint om jag får säga det själv!


Vi ska se ESC tillsammans med Åsa, och precis som förra året ska vi äta sushi. En gång är en gång, men två gånger är helt klart en tradition! Har jag nämnt att jag gillar traditioner...?! haha.

När jag var liten såg vi alltid ESC tillsammans med Leif och Charlotte som är vänner till mamma och pappa. Jag minns att jag hade så svårt att hålla mig vaken när alla länder skulle ge sina poäng. Inte så konstigt för så kul är det faktiskt inte. När vi skulle hem så blev jag buren ut i taxin och sen inburen i min säng. Sömndrucket vaknade jag till några gånger under resan och det var en härlig känsla av trötthet och trygghet jag kände. Nu för tiden måste jag alltid gå själv, hur trött jag än är (dåligt! :) ), men å andra sidan så är jag bättre på att hålla mig vaken hela kvällen. Jag ser fram emot en trevlig kväll och en Svensk seger! Åter igen tror jag att vi har en bra chans, men jag har haft fel förr...

Men innan kvällen ska jag (och min nya fina sommarklänning!) ta en sväng till museet och titta på en utställning med 100 löpmeter foto. Och så ska vi slappa i sommarvärmen, och jag tror nog att det kan slinka ner en glass också.

Ha en skön dag!2 kommentarer: