söndag 13 maj 2012

Vigselring

Jag har funderat lite. På det där med att man ska ha först en förlovningsring och sen en vigselring. Men bara om man är tjej förstås, för de flesta killar har bara en ring... Varför är det så egentligen?

När jag och G förlovade oss så köpte jag min drömring. Jag visste precis vad jag letade efter och hittade den nästan direkt. Jag ville ha bling-bling på en gång, och inte bara en "vanlig" slät ring. Men nu då? När det är dags för vigselringen så vet jag inte vad jag vill ha. Jag tycker att min ring är fin precis som den är, ensam på fingret. Det är ju egentligen dumt att köpa en ring till bara för att. För att alla andra gör det. För att det alltid varit så.

Bilderna gör inte ringen riktig rättvisa. Den är ännu finare i verkligheten, och i vissa ljus blingar och gnistrar den så fint att jag blir alldeles till mig. Fortfarande. Trots att den suttit på mitt finger i över två år. :)

Hmm, ja jag får se hur jag gör, om det blir en ring till eller inte. Vi är ju precis lika mycket gifta även om jag bara har en ring! 

Vad säger ni? Håller ni med mig eller tycker ni att jag är ute och cyklar? :)


1 kommentar:

  1. Tycker definitivt man gör som man vill, gifta är ni ju ändå!
    Fin ring är det också.

    SvaraRadera