måndag 25 juli 2011

Tre viktiga underskrifter...

Under den senaste tiden har jag tagit tre stora beslut som jag satt min namnteckning på. Det känns jättekul men samtidigt vemodigt, spännande men lite läskigt, men allra mest alldeles alldeles underbart! :)

För några dagar sedan kom ett brev som innehöll början på mitt nya liv i Karlstad... Nämligen ett anställningsavtal. Spännande va?! Vill ni veta vart?


Tadaa! Så i höst ska jag utmanas och utvecklas på en ny arbetsplats med nya arbetskamrater. Jag känner mig riktigt laddad!

Den lite sorgligare sidan av historien är att jag nu på riktigt lämnar Malmö och Rsyd. Idag skrev jag under min avskedsansökan, och jag gjorde det med en liten, men dock kännbar, klump i bröstet. Jag har verkligen trivts jättebra på Rsyd och haft många minnesvärda stunder och samtal med mina härliga kollegor. Det kommer jag att sakna. Jag har lärt mig mycket och utvecklats i min yrkesroll, och framför allt fått några riktigt fina vänner. Men nu är det som sagt dags för nästa steg och det blir säkert hur bra som helst! Och vännerna har jag ju kvar ändå. :)

Den tredje och sista underskriften gör att jag nu även lämnar min fina lägenhet för gott. Sorgligt, men så är det. Vad ska jag med den till nu? Jag har ju en fin lägenhet i Karlstad istället. Och med den följer dessutom en underbar sambo! Puss på dig hjärtat. :)

Och puss på alla er andra också. Ni är så välkomna att komma och hälsa på i Karlstad!

3 kommentarer:

  1. Wow! Grattis Malin! Kul att höra att ni får en mer pemanent tillvaro tillsammans. Vad ska du göra på MSB? Spännande!

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Jag ska jobba på enheten för brandskydd och brandfarlig vara och främst jobba med brandskydd i olika sorters boenden för äldre. Sen blir det även en del andra projekt, yttranden gällande föreläggandeöverklaganden och stöd till kommuner. Lite smått och gott alltså! :)

    SvaraRadera
  3. Lycka till med allt i framtiden kära Malin! Kram

    SvaraRadera