lördag 7 januari 2012

Några dagens

Dagens besvikelse: Inget av det jag tänkte köpa på IKEA fanns. Och inte heller fanns där något som jag bara var "tvungen" att köpa. Åka tomhänt från IKEA, har det nånsin hänt förut??

Dagens glädjeämne: Ikväll blir det spelkväll med hjärtat och Åsa. Riktigt sugen! Och äntligen ska mitt Settlers-spel som jag fick förra julen invigas.

Dagens lyx: Köpte en chailatte som jag smuttade på när jag stod och väntade på bussen. Mmmm, sött och gott!

Dagens rån: Ovan nämnda chailatte... 30 spänn för typ 10 klunkar! Her-re-gud!

Dagens fniss: Vår gran är nu så torr att den inte orkar hålla pyntet uppe längre. Ibland hörs ett dovt donk-donk-donk när en kula studsar i golvet. :) Lite charmigt tycker jag faktiskt.

Dagens måste: Dammsuga. Suck...

Dagens fundering: Ska jag köpa en ritplatta? Jag är sugen. Har kollat på en Wacom Bamboo Medium. Tips och tankar på det mottages gärna!


Tjingeling!

5 kommentarer:

 1. birgitta ganslandt8 januari 2012 13:28

  Jätteroligt att läsa,gav både skratt och funderingar.

  SvaraRadera
 2. sv: Tack snälla! Ja det är verkligen intressant, särskilt när man sitter och kollar igenom sina foton efter färgpalett-bilder, man SER på ett annat sätt. Tycker absolut du ska göra några egna!

  SvaraRadera
 3. Just det, angående ritplatta:funderingen ovan... SKAFFA! :) Jag har en A5, Wacom intuos 4, överlägset den bästa jag provat. Jag är inte superskillad på tryckkänslighetsbiten i photoshop (även om den är otroligt bra för det), jag använder den väldigt ofta som "vanlig" penna i illustrator. Den är också så himla bra som mus, bara lite ovant de första dagarna, sen är man igång.

  SvaraRadera
 4. Klart du ska ha en ritplatta! Jag har just en sån du tittat på och är jättenöjd. Dock är min skärm väldigt liten så jag hade klarat mig med en small.

  SvaraRadera
 5. Yeay, nu är ritplattan köpt! Iiiihhh!

  SvaraRadera