söndag 19 februari 2012

Mina tavlor

Från den 4 mars och månaden ut ska mina tavlor pryda väggarna på ett kafé i Malmö. Café Andrum på Roslins väg för att vara exakt. Lite konstigt känns det allt att mina tavlor ska ses av folk som jag inte känner. Som riktig konst. :) Det kommer främst vara mina blomtavlor som visas, men kanske tar jag med några andra också. Jag har inte bestämt mig än. Jag ska försöka hinna måla några tavlor till innan det är dags så att jag har tillräckligt många.


Här är en tjuvkik på en tavla som jag började på igår.

Förutom att måla tavlor så ska jag även förbereda små skyltar för namn och pris att sätta upp bredvid tavlorna. Och så ska jag skriva en kort text om mig själv (konstnären!) som ska finnas på kaféet. :) Det där med prissättningen är svårt. Hur ska jag kunna veta vad som är ett bra pris? Varje tavla kostar i materialkostnader och tid och energi, men vad är det värt för andra? Svårt. Jag får kolla på vad en liknande tavla kostar på IKEA och Gallerix m.fl. så kanske jag kan få ett hum om ett vettigt pris. Några av tavlorna är redan paxade, och det känns ju bra. Haha! Jag har laddat upp med röda prickar som brukar finns på gallerier. :)


Hoppas att många går åt!


2 kommentarer:

 1. Hörrududu, du lägger väl inte IKEAs prisnivå på det du själv gjort?!? Tror inte den person som gjort originalet till det som massproduceras för IKEA får samma pris som de säljs för i butik.
  Prissättning är ett svårt kapitel, men kolla någon annanstans än på IKEA för tips. Kolla hellre Etsy eller liknande.
  Annars får du ingen efterrätt på nästa junta ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, aj aj aj hårda ord. Ingen efterrätt?! Då är det bäst att lyda. :) Men okej, du har nog rätt. Kanske snarare ska dubbla priserna på Ikea... och kolla på lite andra ställen också.

   Radera