lördag 21 maj 2011

Fotoutställning - 100 lpm foto

Idag var jag på en fotoutställning på Värmland Museum. Det är en utställning där både proffs- och amatörfotografer hänger ut sina bilder. Utställningen heter 100 lpm foto och fotograferna får en dryg meter på en vägg att disponera. Hade jag varit lite mer på alerten så hade jag också kunnat hänga ut... Såg det på museets hemsida två veckor för sent. :/ Nästa år kanske!

Besökarna får rösta på sin favoritfotograf och i morgon utses vinnaren. Av alla som har röstat dras en vinnare som får ett verk av den vinnande fotografen. Så håll tummarna för mig (och för att min favorit vinner)!Bilder i långa rader!
Och ännu fler.

Det var väldigt många fina bilder. Väldigt blandade uttryck. Jag tycker bäst om närbilder på detaljer och bilder med fokus på ett motiv i förgrunden och en suddig bakgrund där man ändå kan skönja ett motiv. Det är även sådana bilder som jag tycker bäst om att ta själv när jag fotograferar. Landskapsbilder kan vara otroligt vackra, men de tilltalar mig inte på samma vis. Som sagt, en himla massa fina och skickligt tagna fotografier. Min röst föll på en tjej som tagit dessa fotografier:


Tycker speciellt om jeansfickan med blomman i. Även geten med huvudet på sned är härlig. Alla är jättefina! :)
1 kommentar:

  1. Här kan ni se fler bilder som hon tagit. Och lite illustrationer och annat.

    http://johannasvennberg.se/fotografier2

    SvaraRadera