tisdag 29 mars 2011

Limegrönt

Ni som känner mig vet att jag älskar inredningsprylar och färgmatchningar! Det nuvarande projektet är att få till en limegrön touch i köket. Så nu har jag målat två tavlor i limegrönt som kan hänga ovanför träbänken. Den ena är det, lämpligt nog, limefrukter på och på den andra har jag målat av vår maskot Guli. Han har varit med oss i snart fem år. Och söt är han! :)


Förutom tavlorna så har vi lyckats få in några fler limegröna detaljer. Ljus i två fina ljusstakar från Village (en underbar butik!) och en Jelly Bean-skål. Jag älskar Jelly Bean! De har så sjukt fina grejer. Härliga färger, fint material och vacker design. Hade kunnat shoppa mig ruinerad bara på deras produkter. Men det finns ju en gräns på hur många skålar man bör ha i ett hem... och den går kanske någonstans mellan vad jag tycker och vad min kära sambo tycker... ;) Närmre min tror jag! Haha



Med tulpaner i fönstret känns det riktigt vårigt. Och solen skiner utanför. Jag hade en riktigt skön eftermiddag igår när jag hade två timmar att slå ihjäl innan träningen på kvällen. Jag gick en lång runda ut till en butik med konstnärsmaterial (så nu har jag en fin plåtsak till mina akvarellfärger :) ) som ligger en bit från centrum. På väg tillbaka stannade jag till vid en bänk med utsikt över älven som flyter genom stan. Solen värmde i ansiktet och det glittrade på vattnet. Lade mig ner och slumrade en stund, som en annan lodis. Haha. :) Härligt! Kom värmen, jag saknar dig!

2 kommentarer:

  1. Nog närmare Malins gräns som sagt... men fint blir det så det är välkommet.

    SvaraRadera
  2. Fina bilder Malin! Härligt att läsa att du trivs så bra. Kram

    SvaraRadera